Treg Pc

I «Endre innstillinger» kan du velge å Slå automatisk oppdatering av eller på. Du kan også velge dag og klokkeslett for oppdatering, dersom du velger automatisk oppdatering. Vi har akkurat vist deg ovenfor hvordan du lar Windows Update Troubleshooter håndtere noe av dette. Etter prosedyren, kan du prøve å installere oppdateringene som ikke var fullstendig installert tidligere. Imidlertid oppstår disse feilene vanligvis når det er noen minneproblemer, ødelagte systemfiler eller drivere. Andre årsaker til dette “PCen din fikk problemer og må starte på nytt” kan være strømbrudd eller malware / virusinfeksjon.

  • Jeg er sikker på at du ikke så hele opplæringen.
  • Og hvis denne meldingen oppstår som et resultat av lyder som høres på harddisken (“pang!” “pang!”), så kan harddisken ha problemer med den mekaniske delen (feil i lese- og skrivehoder).
  • Jeg anbefaler å formatere harddisken med en Linux Ubuntu Live.
  • Du kan deretter benyttet den fritt frem til 1.

Et program, noen av de delte DLL-filene kreves av kan andre programmer på datamaskinen også bli fjernet. Så det er bedre at du kan kjøre en registerverdi skanne for å sikre at DLL-feil ikke skyldes DLL feil i registret. “dette programmet kunne ikke starte, en viktig dll mangler. Installere programmet kan løse feilen.”

Hva Er Systemregisteret?

For å sette oppdateringer på pause og utsette i Windows 10 må du ha Windows 10 Creators Update installert. Denne funksjonen er heller ikke tilgjengelig for Windows 10 Home -brukere. Feilsøkingsprogrammet bør starte og vise en velkomstskjerm.

Senket Telia, Netcom Sliter

Dersom du ser NRK TV via ein av smart-TV-ane nemnd over eller Playstation 3, så kan du undersøke om dette gjeld TV-distributøren din. Per i dag leverer Telia, Telenor, Altibox og Allente TV-boksar med støtte for NRK TV. På windll.com/nn/dll/nvidia-corporation/nvspcap64 «Logg inn»-siden står det en unik identifiseringskode . Vennligst informer hva denne er ved feilmelding. NRK er også tilgjengelig gjennom alle kabel- og satellittdistributører i Norge.Hvis du opplever problemer med mottaket eller manglende kanaler, kontakt din distributør.

Windows Kan Bruke Mindre Datatrafikk

På kontoret legger man gjerne inn avtalene i Outlook. Da er det viktig at disse to enhetene synkroniseres – slik at en ny avtale som legges til iPhone automatisk også legges til Outlook, og omvendt. Å sette sammen en PC fra enkeltdeler er en fin måte å lære på. Min primære arbeidsstasjon er alltid en hjemmebygd PC – så vet jeg den er stabil. En server jeg har gående 24/7 er også hjemmebygd. Det vanskeligste er å designe et system der komponentene fungerer bra sammen.

Det kan påvirke ytelsen og tappe batteriet raskere enn normalt. Du har kanskje også programvare liggende som ikke lenger er nyttig på grunn av at utviklingen har gjort den utdatert. QuickTime har ikke vært støttet i Windows siden 2016, og funksjonen har flere sårbarheter som gjør den til et godt mål for hackere. Shockwave Player, som brukte Adobe Flash, og Microsoft Silverlight, som også aktiverte omfattende nettinnhold på den tiden da man behøvde egen programvare for å gjøre jobben, kan også fjernes. Moderne nettlesere fungerer ikke med disse programmene, og du trenger dem ikke. La oss først bli kvitt programmer du ikke trenger. Der ser du sikkert noe du ikke trenger lenger.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir